Tietoa meistä

Olemme pitkän työkokemuksen omaavia ammattilaisia. Edellisessä työpaikassa vastasimme tasokkaiden hotellien ja ravintoloiden siisteydestä ja sen laadusta. Mielestämme kodin tai työpaikan raikkaus takaa asumisen ihanuuden tai työn mielekkyyden puhtaassa ympäristössä. Jokainen voi nauttia omasta kodistaan, kuin olisi hotellin sviitissä ja jos ravintolat saisi puhtaudestaan Michelinin tähtiä, niin asikkaillamme olisi niitä useita!

On ilo saada sinut meidän asiakkaaksi.

TIIMI

tiimi
Kokenut tiimimme takaa onnistuneen palvelukokemuksen

Lunilyn

Esihenkilö, laatuvastaava.

lunilyn@dealsiivous.fi

Minulla on pitkä kokemus hotellin laatuvastaavana ja esihenkilönä. Tästä syystä halusin lähteä mukaan Deal Siivoukseen ja tuoda siistimispalveluita saataville kaikille. Minä vastaan siitä, että saatte nauttia puhtaudesta ja raikkaudesta. Sille annamme takuun!

ada

Adalen

Siisteyden ammattilainen.

adalen@dealsiivous.fi

Olen ollut pitkään samalla työnantajalla, kunnes siirryin Deal Siivous OY:lle. Täällä pidetään työntekijöistä huolta ja työ on mielekästä. Minä annan myös takuun puhtaudelle ja tulen mielelläni vastaamaan raikkaasta ympäristöstä sinunkin työpaikallesi!

anita

Anita

Siisteyden ammattilainen.

anita@dealsiivous.fi

Minun oli myös helppo siirtyä Deal Siivoukseen. Olihan parhaat ystäväni jo täällä töissä. Minulla on myös pitkä työkokemus hotellisiivouksesta Tampereen parhaimmissa hotelleissa. Pidän kotisi ja työpaikkasi puhtaana, sen voin luvata!

ronald

Ronald

Siisteyden ammattilainen

Minulla on vuosien kokemus siivoustyöstä ja tykkään siitä hyvin paljon.

Harrastuksenani  on koripallo ja liikunta. Koska Deal Siivous tarvitsee

myös vahvistusta korin alle, niin minun oli helppo liittyä joukkueeseen.

Pidän työpaikkasi ja kotisi puhtaana!